Tarieven

Tarieven

Eerste consult(max 1,5 uur)€ 127,50
Vervolgconsult(max 1 uur)€ 85,=
Kort
consult
€ 45,=

Kort telefonisch
consult
€ 25,=
Consult aan huis€ 15,= (bovenop consultprijs)


Na afloop van het consult kunt u contant of via pin betalen.

Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden gewijzigd of geannuleerd. Daarna ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd bij u in rekening te brengen.

U heeft geen verwijzing van de huisarts nodig. U ontvangt van mij een rekening die u zelf betaalt. Eventuele vergoeding door uw zorgverzekeraar is afhankelijk van de door u gekozen aanvullende verzekering.

Vergoedingen

Homeopathische behandelingen worden over het algemeen (gedeeltelijk) vanuit de aanvullende zorgverzekering vergoed. Dit is per zorgverzekeraar verschillend en is afhankelijk van de aanvullende verzekering die is afgesloten. Raadpleeg daarom uw zorgpolis.

Omdat de homeopathische behandeling uit het aanvullende pakket wordt vergoed gaat dit niet van uw eigen risico af.

Beroepsvereniging

Als klassiek homeopaat ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH, www.nvkh.nl). De klassiek homeopaten die geregistreerd staan bij de NVKH voldoen aan hoge kwaliteitseisen die worden gesteld aan opleiding, nascholing, waarneming en de consulten worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Een Klachten- en Tuchtrechtprocedure maakt deel uit van het NVKH-kwaliteitsbeleid.

KvK nummer: 65345096