Wie

Marjan

Ik ben geboren en opgegroeid in de Hoeksche Waard. Voor mijn opleiding en werk als verpleegkundige heb ik tien jaar in Rotterdam gewoond. Daarna ben ik toch weer in de Hoeksche Waard komen wonen. Ondertussen woon ik al weer jaren met veel plezier met man en kinderen in Heinenoord.

Na ruim twintig jaar als verpleegkundige gewerkt te hebben (o.a. Daniël den Hoed, Intensive Care en Psychiatrie), ben ik op het terrein van arbeid en re-integratie gaan werken.

Nadat ik gelezen had over homeopathie waarbij juist de mens in zijn geheel behandeld wordt en niet alleen de klachten die op dat moment spelen, raakte ik hierin geïnteresseerd. Na het bezoeken van een aantal open dagen van opleidingen wist ik wat ik wilde worden als ik later groot zou zijn: klassiek homeopaat. Nu ben ik dus groot en na zes jaar studeren en daarbij ook stage lopen bij ervaren (arts)homeopaten heb ik, met een diploma op zak, mijn eigen praktijk.

Als u wat aan uw klachten wilt doen of gezond wilt blijven of gezonder wilt worden en daarbij gebruik wilt maken van een homeopathische behandeling bent u bij mij van harte welkom!

Voor wie

Voor iedereen is een homeopathische behandeling mogelijk omdat homeopathie veilig is voor jong en oud en naast andere behandeling(en) kan plaatsvinden.

Omdat bij een homeopathische behandeling de gehele mens wordt behandeld, kunnen allerlei gezondheidsklachten aanleiding zijn om een klassiek homeopaat te bezoeken. Zowel lichamelijke als psychische klachten kunnen een startpunt vormen. Tijdens de behandeling wordt altijd gekeken naar het geheel. Want niemand is alleen maar de klacht die op dat moment op de voorgrond staan.

Om een idee te krijgen met welke klachten u naar een klassiek homeopaat kunt gaat kunt u kijken op de site van de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH)

Klik hier voor de gezondheidscheck van collega homeopaat Marianne Smit welke u een idee geeft wanneer u, of waarmee u, naar een klassiek homeopaat kunt gaan.