Zoektermen

Ik werk als (geregistreerd, gediplomeerd en door de zorgverzekeraars erkend) klassiek homeopaat voor patiënten in de Hoeksche Waard en omstreken. De behandeling kan ingezet worden voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes uit Barendrecht, Rotterdam, Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht en Goeree Overflakkee. Ik maak gebruik van een werkplek in Strijen, Mijnsheerenland, Puttershoek of Heinenoord.

Indien handig of gewenst kom ik aan huis voor een consult. Dit kan nodig zijn als een ouder of chronisch ziek persoon niet mobiel genoeg is om zelf te reizen. Of een gezin met meerdere kinderen waarbij het lastig is oppas te regelen. Ik kan alle dorpen in de Hoeksche Waard bezoeken (Strijen, Strijensas, ’s-Gravendeel, Puttershoek, Maasdam, Heinenoord, Westmaas, Mijnsheerenland, Klaaswaal, Numansdorp, Oud-, Nieuw, en Zuid-Beijerland, Piershil en Goudwaard). Huisbezoek buiten de Hoeksche Waard behoort in overleg ook tot de mogelijkheden. Een vervolgconsult kan eventueel ook via skype plaats vinden.

Homeopathie is een natuurlijke geneeswijze (ook wel alternatieve, aanvullende of complementaire geneeswijze) die voor baby’s, peuters, kleuters, kinderen, tieners, pubers, volwassenen, ouderen en bejaarden veilig is en heel effectief kan zijn. De praktijk laat zien dat mensen met klachten van eczeem, jeuk, oorontstekingen, maagpijn, terugkerende ontstekingen, hoofdpijn, migraine, astma, hooikoorts, allergie, buikpijn, blaasontsteking, reuma, artritis of artrose, menstruatieklachten, overgangsklachten, ziekte van Lyme, slaapproblemen, burn out, depressie of andere psychische klachten met een homeopatische behandeling vaak veel verbetering ervaren. En regelmatig ook helemaal van hun klachten af komen. Een homeopathische behandeling kan naast een reguliere behandeling plaats vinden. Ik werk graag samen met andere behandelaars (huisarts, verloskundige, fysiotherapeut, osteopaat, acupuncturist et cetera).